Cu ocazia desfăşurării Memorialului Werner Hirschvogel, cea de-a patra etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop, vor exista restricţii în trafic.

VTC-Valea-DomanuluiCirculaţia va fi restricţionată pe Drumul Naţional 58 pe sectorul Reşiţa – Stadion Mircea Chivu – intersecţie Carașova sâmbătă, 1 şi duminică, 2 iulie, în intervalul orar 8-20.

Organizatorul își cere scuze pentru neplăcerile create și recomandă folosirea rutelor ocolitoare Anina – Caraşova -Grădinari – Reşiţa sau Reşiţa – Voiteg- Moraviţa – Oraviţa – Anina.

Memorialul Werner Werner Hirschvogel este organizat de VSS Racing Club împreună cu Primăria Reşiţa, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi Ministerul Tineretului şi Sportului.

————————————-

afissite-696x984Memorialul Werner Hirschvogel readuce Caravana Campionatului Național de Viteză în Coastă la Reșița, după o pauză de 3 ani în care orașul a fost absent de pe scena motorsportului ca și etapa națională.

In perioada 1-2 iulie, orașul de pe Bârzava găzduiește cea de-a IV-a etapă din acest campionat.

În acest an, în cadrul evenimentului se vor desfășura și etapele VII și VIII din ” liga secundă ” a acestui campionat, mai exact Campionatul National de Viteză în Coasta 2 care a debutat în acest an. Acesta se dorește a fi o rampă de lansare a celor cu bugete reduse și să poată participa alături de piloții de top ai României.

Organizatorii doresc să aducă un omagiu celui care a fost reșițeanul Werner Hirschvogel.
Născut la 13 decembrie 1931 a avut în palmaresul său 8 titluri de campion național la viteză în coastă si 3 la viteză pe circuit, tot acesta fiind și cel care a descoperit traseul din Valea Domanului pe care se concurează și în ziua de astăzi. Maestrul Sportului Werner Hirschvogel a decedat în anul 2014 la vârsta de 82 de ani.

Memorialul Werner Hirschvogel este organizat de VSS Racing Club, împreună cu Primăria Reșița, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și Ministerul Tineretului și Sportului. Evenimentul se desfășoară cu sprijinul Poliției Rutiere Reșița, al Brigăzii de Jandarmerie Mobilă Reșița și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgentă Reșița.

Circulația pe sectorul de drum DN58, Reșița-Carașova, va fi întreruptă în perioada 1-2 iulie, între orele 08:00 – 20:00, ne-a transmis ofițerul de presă al concursului, Florin Luminosu.