Conducerea administraţiei publice a oraşului Băile Herculane a fost sesizată în nenumărate rânduri de localnici şi de turişti de starea drumurilor care nu au fost cuprinse în programul de asfaltare derulat în în ultima perioadă.

„Datorită faptului că am avut mai multe sesizări în ceea ce priveşte gropile din asfalt – cele mai multe în zona Blocuri, zona ANL şi Centrul Istoric – vom iniţia un proiect de rectificare de buget în vederea alocării sumelor necesare pentru reabilitarea zonelor de drum afectate. Aceste gropi din carosabil au fost identificate, măsurate, se va emite o comandă către constructor, care se află la treabă în staţiunea noastră şi în cel mai scurt timp vor fi finalizate aceste lucrări!”, ne-a declarat Cristian Miclău – primarul Băilor Herculane.

„Probleme ridică segmentul de drum din Centrul Istoric, cuprins între Biserica Catolică şi Podul de piatră, foarte solicitat în sezonul estival de turiştii care vin să vadă statuia lui Hercules sau trec spre Valea Cernei.

„Acest sector de drum este inclus în programul nostru pe axa 7.1 şi va fi reabilitat pe acea porţiune, dar datorită faptului că sezonul turistic e în plină desfăşurare dorim să se circule cât mai civilizat în acea zonă”, ne-a precizat edilul-şef al urbei de pe Valea Cernei.

Paul-Sever SMADU

Împarte cu prietenii tăi: