274 de sportivi din 37 de țări se vor întrece la individual compus, pe echipe și pe aparate în competiția ce se va încheia duminică, 23 aprilie.

Astăzi, miercuri, 19 aprilie, în prima zi, de la ora 10.00, se vor desfășura calificările pentru concursul masculin la care vor participa și Vlad Cotuna, Adelin Kotrong, Cristian Băţagă și Marian Drăgulescu, iar de la ora 17.00 este programată ceremonia de deschidere.

Marți, 18 aprilie, a sosit la Cluj-Napoca și Nadia Comăneci, ambasadorul acestei ediții a competiției care, la aeroport, a adresat câteva cuvinte iubitorilor gimnasticii.

Este o sărbătoare a gimnasticii românești, o sărbătoare a gimnasticii internaționale, eu mă bucur că mă aflu aici să sărbătoresc acest moment istoric. Mi-am adus aminte că ultima oară când am fost aici la Cluj a fost în 1977. (Nadia Comăneci)   

Pentru astăzi și mâine, miercuri și joi, când sunt programate calificările, Primăria Cluj-Napoca și Federația Română de Gimnastică vin cu o ofertă specială: biletul de intrare are prețul special de 10 lei pentru copii, studenți și seniori.

Tichetele pot fi achiziționate direct de la casele de bilete ale Sălii Polivalente din Cluj-Napoca.

 

Florin Pruteanu – Radio Cluj