CFR Cluj şi FCSB au terminat nedecis 0-0, un meci care a fost în mare parte unul tacticizat. A fost o partidă slabă din punct de vedere spectacular, a fost o partidă în care nu s-a marcat nici un gol, pentru că nu a fost nici un şut pe spaţiul porţii.
După acest egal care mulţumeşte în parte doar echipa din Bucureşti, suspansul continuă, soarta titlului fiind încă departe de a fi clarificată.
Liderul FCSB reişeşte astfel să smulgă un punct ardelenilor şi se distanţează la trei puncte de Viitorul şi la cinci de ocupanta locului 3, Dinamo.

Alibec aproape că nu s-a văzut pe teren, lucru care l-a determinat pe Reghecamf să-l schimbe cu Gnohere pe la jumătatea reprizei secunde.

La finalul întâlnirii antrenorul CFR-ului Vasile Miriuţă, a considerat că egalul a fost echitabil, chiar dacă din punctual său de vedere echipa sa a avut un plus pe teren

La rândul său Laurenţiu Reghencamf a spus că meciul a fost unul de luptă şi a recunoscut că echipa sa nu a mai făcut acelaşi joc bun ca în etapa trecută. Chiar şi cu acest egal, Reghecamf s-a arătat mulţumit şi optimist în ceea ce priveşte câştigarea titlului, cu toate că urmează două partide de foc, cele cu Viitorul şi Dinamo.