Traficul rutier este oprit pe 211A în județul Brăila, între localitățile Bordei Verde și Viziru, după ce o cisternă încărcată cu 23 tone de benzină s-a răsturnat în cursul nopții, accident în urma căruia nu s-au înregistrat victime sau scurgeri de combustibil, potrivit informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ștefan Stoian.

„ISU supraveghează zona, după ce, în noaptea de miercuri spre joi, o cisternă cu benzină s-a răsturnat între localitățile Bordei Verde și Viziru, pe DJ 211 A. Nu s-au înregistrat victime și nici scurgeri de carburant. Circulația este deviată, iar astăzi se așteaptă o altă cisternă de la Constanța pentru transvazare“, precizează reprezentantul ISU Brăila.

Cisterna implicată în accident venea din Constanța și se îndrepta spre Galați, iar la ieșirea din localitatea brăileană Viziru șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Autoturismele care se îndreaptă spre DJ 211A sunt deviate pe rute ocolitoare, operațiunea de descărcare și încărcare a celor 23 de tone de benzină fiind anunțată una de durată.