Persoanele cu suflet mare din Timişoara care vor să doneze sânge şi să îi ajute pe cei care au nevoie de transfuzii se pot înscrie rapid într-o bază de date a donatorilor.

Studenţii la Medicină din Timişoara, care fac parte din organizaţia EMSA, au înfiinţat cu ajutorul facebook-ului o bază de date a donatorilor de sânge. Practic viitorii medici încearcă să introducă într-un program cât mai multe persoane sănătoase, apte să doneze sânge celor care au nevoie de o picătură de viaţă. O acţiune importantă din cadrul proiectului, baza de date a donatorilor de sânge, va avea loc mâine la Centrul Regional de Transfuzii din Timişoara.

Aproximativ 100 de persoane sunt aşteptate să facă o faptă bună pentru cei care au probleme de sănătate. Din păcate înscrierile pentru acţiunea de mâine s-au încheiat, deoarece unitatea de transfuzii nu poate face faţă unui număr mai mare de donatori. Chiar şi aşa tinerii nu se opresc aici. În momentul în care vor mai identifica şi alte cazuri, vor selecta de pe această platformă persoanele potrivite pentru bolnavii năpăstuiţi de soartă. Cei interesaţi să-şi ajute semenii sunt aşteptaţi să participe la campania viitoare.

Împarte cu prietenii tăi: