Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa a scos la concurs 3 posturi pentru a înfiinţa structura de management pentru controlul calităţii în sănătate.

Fără acest comitet unitatea medicală nu va putea intra în procedura de acreditare pentru anul 2017, a precizat purtătorul de cuvânt al spitalului, Violeta Florea. Dosarele pentru aceste posturi se mai pot depune doar astăzi, 24 martie la secretariatul unităţii medicale.

Această structură pentru spitalele cu peste 400 de paturi, trebuie să se înfinţeze la nivel de serviciu deci cu minim 5 posturi, iar pentru spitalele cu paturi mai puţine la nivel de birou, a mai precizat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Violeta Florea. Deocamdată din cele 5 posturi  prevăzute în organigramă au fost scoase de judeţean la concurs doar 3 posturi, este vorba de şef de serviciu, consilier juridic şi fizician medical. Pentru celelalte 2 posturi medicale rămase, spitalul va organiza un concurs în viitorul apropiat.

Aceasta este o structură extrem de importantă pentru spital şi persoanele care îşi doresc să facă parte din această comisie trebuie să fie bine pregătite şi să aibă o colaborare bună cu toate secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa.

Daiana Roşca – Radio Resita