Prezent la Tulcea, președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a vorbit despre principalele investiții care urmează să fie realizate la nivelul județului.

Miercuri după amiază, la sediul PSD Tulcea, președintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu, și președintele PSD, Liviu Dragnea, s-au întâlnit cu reprezentanți ai presei pentru a discuta despre principalele direcții de acțiune în ceea ce privește investițiile viitoare.

Liviu Dragnea a făcut o scurtă trecere în revistă a celor mai importante investiții ce urmează să fie realizate prin Programul de Infrastructură Mare: drumul dintre Brăila și Constanța, podul peste Dunăre, modernizarea, dotarea, extinderea Spitalului Județean, porturile tulcene.

‘Noul Guvern va trebui să finalizeze procedura de transfer a infrastructurii portuare de la APDM la Tulcea. Faleza Tulcea s-ar putea transforma într-un punct de atracție turistică dacă ar beneficia de investiții de modernizare’, a declarat Liviu Dragnea.

În ceea ce privește situația podului peste Dunăre, despre care se discuta de peste 20 de ani, Liviu Dragnea spune că în câteva săptămâni intra în linie dreaptă, întrucât la momentul de față ajung la Comisia Tehnică pentru avize.

‘Știu că se discuta de mult timp de această investiție, diferența este că acum avem și banii necesari (n.n. aproximativ 200 de milioane de euro). Așadar, sper din tot sufletul că în curând să înceapă procedurile de licitație’.