Campania curăţeniei de primăvară declanşată de Primăria Reşiţa nu decurge aşa cum ar fi fost de dorit. Asta în condiţiile în care există cetăţeni care aruncă deşeuri pe domeniul public , iar unele asociaţii de proprietari nu au catadicsit nici măcar să înceapă această acţiune, spune viceprimarul Adrian Dacica. El face apel la cetăţeni pentru a se implica în această acţiune care dovedeşte respect faţă de oraş şi faţă de ei înşişi.

Astăzi, viceprimarul Reșiței le-a mulțumit, pe Facebook, cetățenilor care înțeleg cu adevărat ce înseamnă „spirit civic”.

”Am primit în această dimineață, de la un reșițean, câteva fotografii însoțite de informații cu privire la cel care a aruncat toate aceste mizerii pe marginea drumului. Este vorba despre o autobasculantă cu benă galbenă, cu nr. de înmatriculare CS 06 MEW. Am anunțat Poliția Locală și Garda de Mediu și va încurajez din tot sufletul să faceți la fel. Doar asa putem sa oprim abuzurile concitadinilor noștri!, a scris Adrian Dacica pe contul personal.

Gunoaiele sunt aruncate undeva pe Calea Caransebeșului din Reșița.

sursa foto:facebook Adrian Dacica

Împarte cu prietenii tăi: