Sunt probleme serioase cu drumurile din judeţul Constanţa, dar există soluţii.

Administratorul special al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, Lucian Lungoci, a vorbit despre priorităţile anului 2017, marți la Radio Constanța.

„Este vorba despre refacerea drumului județean 222 între Siliștea – Tortoman și Medgidia. S-a stabilit ca pentru anul 2017 să fie reabilitate DJ223 de la Cernavodă pe ruta Capidava – Topalu până la drumul național Hanul Morilor, DJ222 de la Mihail Kogălniceanu până la Grădina, DJ391 care face legătura între Independența și Cobadin pe ruta Conacu și DJ392 de la Amzacea – General Scărișoreanu până la Movila Verde și intersecția cu DJ 391”, a declarat pentru Radio Constanța Lucian Lungoci.

De asemenea, administratorul special al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa a mai precizat și pe ce drumuri se va circula cu restricţii, dar şi unde va fi închis de tot traficul rutier.

„Acolo unde lucrăm la refacerea covorului asfaltic vor fi restricții, va fi închis doar câte un sens, doar la DJ222, unde lucrăm la fundația drumului, acolo cu siguranță va fi oprită circulația”, a mai precizat administratorul special al RAJDP Constanţa, Lucian Lungoci, la Radio Constanţa.