A fi în prezența scriitorului Dinu Săraru, a dialoga pe teme de actualitate culturală sau de restituire a unor secvențe prea puțin cunoscute din istoria culturii române este un privilegiu.
Lansare D Săraru imag reprezEste, înainte de toate, un spectacol al discursului liber, argumentat în cascade de detalii cu o forță a persuadării, pe care o întâlnim doar la marii oratori. La Editura RAO a apărut în urmă cu două zile recentul roman al lui Dinu Săraru, Ura din ochii vulpii, lansarea constituindu-se într-un eveniment cultural ce a catalizat interesul publicului iubitor de literatură și al celor ce îți doresc aflarea adevărului literar așezat majestuos în cadrele unui timp pe care nu poți să-l uiți.

Romanul surprinde lectorul ab initio prin afirmația care deschide Lansare carte Săraru”Argumentul”: ”Povestea e izvorâtă din realitate, dar rămâne poveste”. Iar ”Motto”-ul potențează curiozitatea generată de speranța de a descoperi povestea din spatele poveștii: ”fiecare rând exprimă, cu o cruzime de oglindă venețiană, adevărul transfigurat în poveste și am simțit nevoia acestui adevăr, ca și când trebuia să plătesc tributul pe care îl cer răbdarea creștină și iertarea despovărată de resentimente”.
Lansare D Săraru imag reprezUn roman despre cum nu poți scăpa de imaginea urii din ochii vulpii. Vă oferim o emisiune –mărturie despre istoria scrierii acestui roman și despre o lume, pe care o veți recunoaște, pentru că este lumea interioară a fiecăruia urmărit de ura din ochii vulpii:

O emisiune de Gabriela Rusu-Păsărin, Grupul operativ, Departamentul Studiourilor Regionale, Societatea Română de Radiodifuziune