K1 este o trupă etno-dance din România, înființată în februarie 1996, compusă din Radu Fornea, Daniel Alexandrescu și Mircea Presel.

La 20 de ani de la înființare, creatorii revoluției dance românești oferă fanilor un nou remix al celebrei piese ”Fată Verde”. Băieții au conceput pentru acest moment special o nouă versiune a celebrului hit, în colaborare cu dj-ul Clanker Jones.

De-a lungul timpului, ”Fata Verde” a fost simbolul a generații întregi de tineri. Lansată de legendara trupă ”Phoenix” în 1973 sub numele ”Ochi negri, ochi de țigan”, piesa a fost adaptată și revalorificată de Proiect K1 prin remix-ul în stil dance lansat în anul 1997, astfel încât piesa a devenit unul dintre cele mai mari hituri dance românești ale tuturor timpurilor. De altfel, „Fata Verde” a fost prima producție dance românească difuzată pe radiourile comerciale din România, după 1989.

Cu această ocazi festivă, săptămâna trecută, băieții de la K1 au fost invitați în studioul BucureștiFM pentru a ne povesti despre planurile de viitor ale acestui proiect.

Urmărește întregul interviu AICI, realizat de prezentatorii matinalului „Bună dimineața, București!”, Răzvan Petre si Bari Laufer!