Primul duel interesant al Campionatului Corporate Tenis de Masa organizat de Sports Events se preconizeaza a fi cel din etapa a II-a acolo unde Apa Nova si HP Romania, finala tenis de masa Sports Events IDM Clubeditiei trecute vor oferi un spectacol pe care nimeni nu trebuie sa il rateze.
Sa fie oare timpul revansei pentru cei de la HP?
Raspunsul il aflam marti la Club IDM, cu incepere de la ora 19:30.

UPC Romanis vs Wipro Romania 1 este celalalt meci al grupei B, fiind o disputa interesanta ambele echipe fiind in cursa pentru pozitia a doua care ii duce in faza superioara a competitiei.

tenis de masa Sports Events IDM Club 2Assa Abloy vs Westgate Romania este o partida in care gazdele vin cu un moral foarte bun dupa prestatia excelenta din prima etapa incercand sa stabileasca deja sortile calificarii inca din aceasta runda in schimb Westgate poate reintra in joc daca va reusi o victorie dupa aceasta partida.

Wipro Romania 2 si Skin Media sunt doua echipe de un nivel asemanator si care cu siguranta vor avea ce arata in acest meci, motiv pentru care trebuie sa ramaneti alaturi de Sports Events, in fiecare marti, la Club IDM.