Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara a obţinut locul III la Campionatul naional de dresaj al câinilor de serviciu din cadrul MAI.

OLOTA1

Medalia de bronz a fost câştigată de către un ciobănesc german timişorean şi conductorul acestuia, la începutul lunii octombrie, la Centrul Chinologic ”Aurel Greblea” Sibiu, unde s-a desfăşurat ediţia a XII-a a Campionatului naţional de dresaj al câinilor de serviciu din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

diploma-medalie

La competiţia organizată şi desfăşurată pe parcursul a patru zile, în perioada 5 – 8 octombrie, au participat 30 de cupluri chinotehnice ale Jandarmeriei Române, Poliţiei, Poliţiei de Frontieră şi I.S.U. Jandarmeria Română a participat în concurs la probele susţinute pentru câinii universali şi câinii specializaţi în detectare de explozivi şi droguri, ocupând mai multe locuri pe podium.

113

După ce anul trecut au obţinut locul IV, cuplul chinotehnic din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara format din plt. maj. Mile Marinel şi caţeluşa Olota, la ediţia din acest an, cei doi s-au clasat pe locul III la categoria câine universal – dresaj şi pe locul I în clasamentul pe Jandarmerie.