Primăria Municipiului Constanța anunță participarea a peste 300 de voluntari ai Organizației Cercetașii României – Centrul Local Constanța și dintre cei înscriși pe site-ul campaniei curatamconstantanoastra.ro la acțiunile de ecologizare ale Parcului Tăbăcărie în perioada 9 – 11 octombrie.

Programul „Zilelor Verzi” este următorul:

– vineri, 9 octombrie 2015, orele 10.00 – 14.00: Locația – Parcul Tăbăcărie; punctul de înregistrare: în stânga centrului Expozițional Constanța.

Acțiunea va consta în ecologizarea malului lacului Tăbăcărie de la centrul expozițional în sensul acelor de ceasornic până la biserica Sf. Mare Mucenic Mina, pe partea cu bulevardul Mamaia și se va încheia cu o sesiune de educație non-formală cu tematică de protecția mediului și voluntariat care se va desfășura în zona Amfiteatru, pe malul lacului Tăbăcărie, paralel cu Țara Piticilor.

– sâmbătă, 10 octombrie 2015, orele 12.00 – 16.00: Locația – Lacul Tăbăcărie; punctul de înregistrate: amfiteatrul din parcul Tăbăcărie.

Acțiunea va consta în ecologizarea parcului din zona Satului de Vacanță, în stânga centrului expozițional.

– duminică, 11 octombrie, orele 12.00 – 16.00: Locația – Lacul Tăbăcărie; punctul de înregistrare: amfiteatrul din parcul Tăbăcărie.

Acțiunea va consta în ecologizarea parcului Tăbăcărie.