Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează, în perioada 8-11 octombrie 2015, Târgul Exponatura, un eveniment dedicat unui stil de viaţă sănătos, care oferă o gamă completă de resurse, constând în produse, tehnologii şi servicii eco (bio), naturale şi organice.

Târgul va avea loc la Maritimo Shopping Center şi va aduce în atenţia publicului constănţean o alternativă la modul actual de viaţă, din care fac parte gama de E-uri, coloranţii, aditivii şi chimicalele.

Timp de patru zile, producători, importatori şi furnizori de produse, tehnologii şi servicii din domeniul bio-natural vor avea oportunitatea să interacţioneze cu publicul larg, dar şi cu distribuitori, consumatori, investitori şi experti implicaţi în acest domeniu.

Evenimentul le oferă vizitatorilor avantajul de a îmbina, în mod eficient şi agreabil, cumpărăturile şi relaxarea cu o expoziţie cu vânzare de produse, tehnologii şi servicii, spun organizatorii. Program de vizitare: 8 – 11 octombrie 2015, 10:00 – 22:00.