Partida: România – Finlanda, din preliminariile EURO 2016, se va juca cu spectatori.

Comisia de Apel a UEFA a ridicat suspendarea dictată de Comisia de Disciplină a forului continental împotriva FRF.

Mai mult decat atat, Federatia Romana de Fotbal,  ia în considerare să le ofere intrarea gratuită la acest meci suporterilor care au cumpărat bilete virtuale în cadrul campaniei „Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată”.

UEFA hotărâse, pe 17 septembrie, ca echipa naţională a României sa joace cu porţile închise meciul cu Finlanda, iar federaţia română sa achite 110 mii de euro, ca urmare a incidentelor provocate de suporteri la partidele cu Ungaria şi Grecia.

FRF a decis să facă apel la această decizie si a avut castig de cauza.

Avocaţii FRF, Adrian Stângaciu şi Paul Ciucur, au avut succes în încercarea lor de a reporta suspendarea până la următoarea campanie preliminară. Federaţia a obţinut suspendarea hotărârii luate de UEFA in septembrie până la epuizarea căilor de atac.

Partida România – Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Lotul naţionalei României s-a reunit azi, la Mogoşoaia, în vederea pregatirii ultimelor două partide din preliminariile Euro 2016.

Selecţionerul Anghel Iordănescu crede ca meciurile cu Finlanda si Insulele Faroe sunt cele mai importante, pentru ca de rezultatul lor depinde calificarea. El s-a declarat, insa,  nemulţumit de timpul scurt pe care îl are la dispoziţie pentru a pregăti partida cu Finlanda, de joi.

„Vom avea practic un singur antrenament în care să punem la punct ce ne trebuie” , a mai adaugat Iordanescu
Tehnicianul a avut dificultăţi în alegerea fundaşului dreapta şi dezvăluie că s-a hotărât să îl cheme pe Papp ca rezervă a lui Măţel, deşi Steaua îl propusese pe Râpă.