Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Constanţa au efectuat o acţiune pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de trafic de cocaină şi ecstasy.

Poliţiştii şi procurorii au surprins în flagrant un bărbat, în vârstă de 27 ani, din municipiul Constanţa, asupra căruia s-au găsit 20 de grame de cocaină şi 25 de comprimate ecstasy, pe care acesta intenţiona să le pună în vânzare.

De asemenea, au fost puse în executare şapte mandate de percheziţie, atât la domiciliul bănuitului, cât şi la alte persoane despre care existau indicii că ar fi implicate în traficul de droguri.

În urma percheziţiilor domiciliare au mai fost identificate şi alte cantităţi de droguri, precum şi instrumente folosite la porţionarea, ambalarea şi consumul drogurilor de mare risc.

Şase persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, pentru audieri. Pe baza probatoriului administrat în cauză, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 ore, a două persoane, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de de mare risc şi deţinere, fără drept, de droguri de mare risc, pentru consum propriu.

Magistraţii Tribunalului Constanţa au dispus măsura arestării, pentru 30 de zile, a uneia dintre persoanele bănuite, faţă de cea de a doua fiind luată măsura controlului judiciar.