Etapa a VII-a a campionatului Corporate de Fotbal Sports Events poate fi intr-o oarecare masura decisiva pentru calificarea mai departe a primelor patru echipe din fiecare grupa, dar spunem oarecare pentru ca in urma acestei etape socotita ca si „ultima” va mai avea loc si runda a V-a care a fost amanata din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile si abia dupa disputarea acesteia vom avea tabloul ierarhic final.

fotbal SportsEvents-52In Grupa A avem o situatie complicata, Enterprise si Apa Nova cate 10 puncte fiecare, locurile 2 si 3, iar UPC Romania si Generali Asigurari ocupa urmatoarele doua pozitii cu doar un punct mai putin, 9 de fiecare parte.

Oracle Romania s-a instalat pe prima pozitie cu 12 puncte, insa totul este posibil in aceste ultime doua etape.

In grupa B, VTM este calificata in faza urmatoare, iar pentru urmatoarele 3 pozitii se lupta Hop Boys, Dacris Impex, UPC Business, Bitdefender Romania si Rentrop&Straton.

Atat jocul dintre Oracle Romania vs Generali Asigurari cat si UPC Romania vs Enterprise sunt in prim-planul acestui inceput de saptamana, doua meciuri care pot „complica” mai mult situatia in aceasta grupa pastrand suspansul pentru etapa de miercuri.

Ca sa va convingeti nu trebuie sa ne credeti, trebuie doar sa fiti prezenti la Sud Arena, luni de la 20:00, pentru ca fotbalul fara suporteri, parca nu e fotbal, insa spectacolul este garantat.