Un bărbat de 33 de ani din Cernavodă a fost arestat preventiv de magistraţii Judecătoriei Medgidia, suspectat că a violat o adolescentă de 14 ani.

Conform procurorilor de la Medgidia, „Poliţia Cernavodă a fost sesizată, duminică, prin plângere scrisă, de către o fată de 14 ani, din Feteşti, cu privire la faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost agresată fizic şi obligată să întreţină raporturi sexuale, de Enică Dumitru de 33 de ani, din Cernavodă, fapta fiind comisă în imobilul acestuia din urmă”.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că minora a plecat în mod voluntar de la domiciliu la data de 25 septembrie, fiind reclamată dispărută de mama sa la Poliţia Municipiului Feteşti şi a mers la domiciliul lui Enică Dumitru, fiind prietenă cu concubina acestuia, Adriana –Valentina P.

Din declaraţiile minorei şi a Adrianei–Valentina P. a reieşit faptul că în noaptea de 26 spre 27 septembrie, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice, Enică Dumitru a agresat-o fizic pe minoră pe motiv că a întreţinut raport sexual cu un oaspete, respectiv Claudiu-Andrei P.

Enică Dumitru l-a agresat fizic şi ameninţat cu un cuţit şi pe Claudiu-Andrei P., care a fugit din imobil, după care şi-a continuat acţiunile violente asupra minorei, pe care a lovit-o cu pumnii şi picioarele, şi apoi a obligat-o să întreţină cu el raporturi sexuale în prezenţa concubinei.

Legiştii au confirmat agresiunile, iar Enică Dumitru a fost reţinut pe bază de ordonanţă, ulterior, miercuri seara, fiind arestat preventiv.