Dan Balan atinge un nou succes – „The Rolling Stone”, una din cele mai celebre publicatii americane, a dezvaluit Top 50 cele mai celebre hit-uri din toate timpurile, interpretate de trupe de baieti.

Piesa „Dragostea din tei”, compusă de Dan Balan, s-a clasat pe locul 18 din 50, alaturi de mari hit-uri ale altor trupe celebre, precum: Backstreet Boys, East 17, N’Sync, The Jackson 5, One Direction si altii.

„Dragostea din tei” a ajuns pe locul întâi în top-urile din peste 30 de țări, ocupând locul 3 in topul vânzărilor din Marea Britanie, cu incasari de peste 12 milioane de exemplare in intreaga lume. Single-ul a primit Discul de Platină și Discul de Aur în majoritatea țărilor europene, precum și în Asia și America Latină.
Super hit-ul „Dragostea din tei” a fost inclus pe lista celor mai vândute single-uri din istoria mondială a muzicii.

In 2009, Dan Balan a fost nominalizat la premiul „Grammy” in calitate de co-autor al piesei “Live your life”, interpretată de celebra interpretă Rihanna și rapper-ul T.I..
In prezent Dan Balan se pregateste de lansarea noului său single, intitulat „Funny Love”. Premiera piesei va avea loc pe data de 14 octombrie 2015.