O nouă ediție a expoziției cu vânzare ‘Roadele Toamnei’ s-a deschis la Muzeului Satului Bănățean de la Pădurea Verde din Timișoara. Pe lângă legume și fructe, și-au găsit locul și producătorii tradiționali de mezeluri și brânzeturi. Nu lipsește nici pita tradițională bănățeană sau mierea de albine.

Directorul Muzeului Satului Bănățean din Timișoara, Dan Radosav, spune că oferta este mult peste așteptări, însă prețurile nu sunt cu mult mai reduse decât în piețe.

Mi-ar plăcea prețurile să fie consistent mai mici decât cele din piață. Nu este așa, nu are niciun sens să nu spunem lucrurilor pe nume. Nu este așa din motive care nu țin de noi. Noi ne-am dori acest lucru însă nu putem impune producătorilor, celor care vin ș ivând, anumite prețuri pentru că trăim într-un stat democratic și trebuie să respectăm tot ceea ce presupune democrația.

Pe durata a expozitiei  vor avea loc spectacole de muzica populare sustinute de artistii Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis . Expozitia este sambata si duminica intre orele 10:00  si 20:00 iar intrarea este libera.