Zorro, eroul mascat ce şi-a început bogata „carieră cinematografică” după ce a fost descoperit în romanul lui Johnston McCulley, Blestemul lui Capistrano, va reveni pe marile ecrane într-o producție a cărei acțiune va fi plasată într-un viitor apocaliptic.

Pe numele lui adevărat Don Diego de la Vega, personajul creat în 1919 – un spadasin fără pereche, salvarea țăranilor mexicani în fața brutalității și corupției celor ce îi conduc – o va lua așadar pe „drumul furiei”, într-o adaptare ce va păstra ideea mascatului cu capă ce luptă împotriva nedreptăților, însă într-un decor SF.

Site-ul TheHollywoodReporter.com a notat că proiectul va fi finanțat de Lantica Media și va fi intitulat Zorro Reborn. Filmările sunt programate să înceapă anul  viitor, în martie, în Republica Dominicană. Producția, a cărei echipă de actori și realizatori este încă în formare, va debuta la Festivalul de Film de la Toronto. Printre cei atrași de proiect, de-a lungul anilor de dezvoltare a acestuia, s-a aflat și Bryan Singer.