Noi acuzații pentru vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionesie Ghiroghioni. Anchetatorii susțin că Ionesie Ghiorghioni s-a urcat băut la volan și ar fi provocat un accident de circulație cu mașina instituției, după care ar fi reușit să acopere acest lucru, aruncând vina pe unul dintre oamenii săi de încredere. Toate discutile pe care Ghirghioni le-a avut cu martorii accidentului au fost interceptate de procurorii DNA. Telefonul său a fost pus sub urmarire într-o altă anchetă legată de presiunile făcute asupra primarilor pentru a aduna voturi pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Conform procurorilor, accidentul s-a petrecut în seara de 18 noiembrie, anul trecut, puțin după ora 21:00, pe DN 68. Vicepreşedintele CJ Caraș-Severin nu s-a asigurat când a virat la stânga, iar mașina lui s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, masina lui a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat în şant. Ionesie Ghiorghioni a fost rănit si a fost transportat de urgenţă la spital, în Timişoara. Rănit în urma accidentului a fost şi pasagerul din dreapta sa. Imediat după accident, Ghiorghioni l-ar fi chemat la faţa locului pe un prieten şi i-ar fi cerut să declare că el a condus maşina. Potrivit anchetatorilor, acesta a acceptat, spunandu-le ulterior procurorilor că îi era teamă că va fi dat afara de la serviciu.

Dupa ce au fost prezentate interceptările, apropiatul lui Ionesie Ghiorghioni a declarat că în seara producerii accidentului, vicepreședintele CJ Caras-Severin a băut împreună cu un prieten, iar când a plecat spre casă l-a chemat să conducă autoturismul doar câteva sute de metri pentru ca Ghiorghioni să nu fie văzut că urcă băut la volan. La scurt timp, acesta a fost dat jos, iar Ionesie Ghiorghioni a plecat cu maşina, provocand accidentul după câteva minute. Vicepreşedintele CJ Caraş Severin a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor despre acest accident.