Forbes: Katy Perry este cel mai bine plătit artist din lume.

Cântăreața americană Katy Perry este cel mai bine plătit artist din lume, cu 135 de milioane de dolari câștigați într-un an, conform unui clasament al revistei Forbes publicat luni, 27 iulie.

Cântăreața, în vârstă de 30 de ani, care este și personalitatea cea mai urmărită pe Twitter, cu peste 71 milioane de abonați, deține primul loc în acest clasament datorită unui an prolific pe scenă, scrie France Presse.

Cu un turneu mondial și 150 de date de concert pentru albumul său Prism, Katy Perry depășește ca venituri grupul One Direction care a câștigat 130 de milioane de dolari în aceeași perioadă. Trupa de băieți britanică este într-un ușor recul de la plecarea în luna martie a solistului său Zayn Malik.

descărcarePe locul al treilea se află vedeta muzicii country Garth Brooks, cu 90 milioane dolari.Taylor Swift, marea rivală a lui Katy Perry, se află la baza podiumului, cu 80 de milioane de dolari. Începând abia în luna maiTaylor Swift turneul albumului său de succes 1989, Swift este dezavantajată întrucât clasamentul ia în considerare veniturile obținute din iunie 2014 până în iunie 2015, comentează agenția franceză de presă.

Beyonce-IASF-beyonce-32700249-1280-960Situația este și mai proastă pentru Beyoncé, care și-a încheiat turneul mondial în martie 2014 și a coborât pe poziția a 29-a după ce anul trecut a ocupat primul loc în acest top realizat de Forbes.

Luând în considerație toate categoriile de celebrități, Katy Perry ocupă locul al treilea pe podium, urmându-i pe Floyd Mayweather Jr. și Manny Pacquiao.