În data de 29.07.2015, ora 18:15, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN 13 A, în afara localităţii Fîntânele, din judeţul Mureş, un tânăr de 27 ani, din Miercurea Nirajului, judeţul Mureş, pe fondul altor preocupări în timpul mersului, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac de pe partea dreaptă a sensului de mers.
În urma accidentului conducătorul autoturismului a decedat, iar o tânără de 22 ani, din Ghindari, jud. Mureş, pasageră pe locul faţă dreapta al autoturismului, a fost rănită grav.

În data de 29.07.2015, ora 16:20, pe DJ 151 D, în localitatea Foi, un tânăr, de 34 ani, din Gheorghieni, judeţul Harghita, cu autoturismul, pe fondul altor preocupări în timpul mersului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă, intrând în şanţul din partea dreaptă, unde a lovit un cap de pod.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a unei femei de 40 ani, din Gheorgheni, judeţul Harghita, pasager pe locul dreapta faţă al autoturismului.