Luni, 27 iulie, SPEAKERS CLUB, o companie de training & coaching în domeniul prezentărilor în public, a împlinit 1 an de la prima zi de activitate.
Cu această ocazie, a conceput un campionimenit să inspire în primul rând comunitatea și partenerii, dar și alte persoane care își doresc să evolueze personal și profesional.

Gala Number One - 8Vorbim despre GALA NUMBER ONE care a reunit campioni din sport, artă și business, aducând pe scenă 12 profesioniști care sunt numărul 1 în domeniul de activitate pe care și l-au ales.

“Ne-am dorit ca acest eveniment să fie mai mult decât o aniversare obișnuită. Ultimele luni au însemnat o evoluție spectaculoasă a comunității SPEAKERS CLUB pentru că am gândit mare. Misiunea noastră este să devenim în maxim 5 ani cel mai mare club de public speaking nu doar în România, ci în Europa de Est. Când gândești mare, viziunea se extinde dincolo de convențional, de aceea am avut curajul să abordăm acești campioni să vină alături de noi și să își spună poveștile de succes”, au declarat Eliza Nițescu și Paul Ardeleanu, Managing Partners SPEAKERS CLUB.
Profesioniștii care au ales să dăruiască din experiența și pasiunea lor publicului cu povești personale de reușită au fost:

ADRIANA ISTRATE, prima româncă învingătoare într-un ultramaraton în Antarctica
BOGDAN NEAGU, antreprenor, fondator Seatbelt Consulting, firma nr. 1 în protecția muncii
COSTIN MIU, alpinist, antrenează începători să ajungă pe cele mai înalte vârfuri din lume
CRISTIANA STANCU, sportiv, campioană mondială kick-boxing feminin
EDUARD SANDU, cel mai apreciat ventriloc român
EUGENIA VODĂ, critic de film, realizator TV al emisiunii Profesioniștii – talk show-ul cultural cu cea mai mare audiență din România
GEORGE BALTĂ, sportiv de performanță, ambasador Wings for Life
LASZLO PACSO, Manager de proiect Business Days, cel mai mare eveniment de afaceri din România
MARIUS ȘTEFAN, owner la cea mai mare firmă de închirieri mașini din România
VALENTIN DILȚĂ, fotograful nr. 1 la evenimentele de business
ELIZA NIȚESCU, Marketing Manager la compania nr. 1 de distribuție produse pentru birou în România
PAUL ARDELEANU, cel mai tânăr speaker profesionist din România

”Nu VÂRFUL este important ci CĂLĂTORIA, iar muntele reprezinta IUBIRE si nu ADICTIE”, o spune alpinistul Costin Miu.
Motto-ul acestuia este SIGURANȚĂ, DISTRACȚIE, VÂRF.

În urmă cu şase ani, pe 11 martie, rugbystul George Baltă suferea un grav accident pe teren, în timpul unui meci. În urma traumatismului la coloana vertebrală şi cu măduva secţionată complet, tânărul taloneur al Olimpiei Bucureşti a rămas paralizat de la piept în jos.
Deşi este imobilizat în scaunul cu rotile, George s-a ambiționat, şi-a dat bacalaureatul, a urmat o facultate, are două servicii şi luptă zilnic pentru a merge din nou.

În primii 3 ani de la accident a fost omul lui NU, asta pentru ca refuza absolut orice.

Organizatorii și-au dorit ca acest eveniment să aibă ecouri și pentru o cauză socială, de aceea au ales ca 10% din fondurile colectate să fie donate Asociației PAVEL care se ocupă de copiii bolnavi de cancer, pentru susținerea proiectului ȘCOALA DE SPITAL.