Florin Marin a fost prezentat ieri ca antrenor principal al echipei de fotbal Rapid!
Acesta a declarat că este o onoare să-i antreneze pe giuleşteni, iar principalul obiectiv este promovarea echipei în prima ligă.

„Este o onoare pentru mine să antrenez la această grupare, care este un club de mare Florin Marintradiţie. Obiectivul principal este să promovăm Rapidul”, a spus Florin Marin, care în sezonul trecut a pregătit pe Ceahlăul Piatra Neamţ şi Oţelul Galaţi, ambele retrogradate în liga secundă.

În prezent lotul Rapidului are 20 de jucători, care urmează să plece în cantonament la Poiana Braşov.
Florin Marin a pregătit în sezonul trecut pe Ceahlăul Piatra Neamţ şi Oţelul Galaţi, ambele retrogradate în liga secundă.

„Am fost jucător aici, apoi am antrenat la această echipă în perioada 1991-1992. Avem deocamdată un lot care numără 20 de fotbalişti. Aceştia vor face deplasarea în cantonamentul de la Poiana Braşov. Mai avem discuţii pentru aducerea altor jucători din România, dar şi de peste hotare. Deocamdată nu pot să vă spun numele lor. Când o să fie ceva sigur, o să le comunicăm. Am găsit la Rapid jucători cu experienţă, dar şi fotbalişti tineri pe care i-am văzut până acum pe parcursul a două antrenamente”, a mai spus Florin Marin.

Mihai Ianovschi, noul director tehnic al echipei, a declarat: „Clubul nostru a intrat acum pe un făgaş normal. Vrem să lăsăm în urmă tensiunile pe care au existat la club şi să readucem Rapidul acolo unde îi este locul, pe prima scenă fotbalistică a României”.