Nr. 30 mondial, Irina Begu, trage tare la antrenamente pentru a fi în formă la turneele din America.
Jucătoarea din Bucureşti se antrenează de două ori pe zi la temperaturi de peste 40 de grade pe terenurile de hard de la Centrul Naţional. Temperaturile ridicate, umiditatea, dar şi terenurile asemănătoare cu cele de la turneele de peste ocean, o vor ajuta foarte mult pe Irina să se acomodeze cât mai repede cu condiţiile de joc din America.

Cei doi antrenori ai Irinei, Artemon Apostu-Efremov şi Adrian Cruciat au avut grijă ca antrenamentele să decurgă gradat în ceea ce priveşte intensitatea lor şi au ţinut cont de temperaturile ridicate, prin pauze dese cu hidratări consistente.

Irina Begu va mai rămâne câteva zile în Bucureşti după care va pleca în America, unde va urma o foarte scurtă perioadă de acomodare cu terenurile şi condiţiile climatologice de acolo, dar şi cu fusul orar.

Programul de participare la turneele din America va fi unul infernal, pentru că pe parcursul unei singure luni jucătoarea noastră va participa la 5 turnee de top.
Pe 3 august va juca primul turneu la Washington, pe 10 august va urma cel de la Toronto, pe 17 august Cincinnati, pe 23 august New Heaven şi pe 30 august ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.

Înainte de plecarea la turneele de peste ocean, Irina Begu le mulţumeşte pentru susţinere tuturor fanilor de la Bucureşti FM şi le promite că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a obţine cât mai multe victorii care să o propulseze în prime 20 de jucătoare ale lumii.