Pe 27 Iulie, SPEAKERS CLUB, companie de training & coaching în domeniul prezentărilor în public, împlinește exact 1 an de la prima zi de activitate, ocazie cu care a conceput un eveniment menit să inspire în primul rând comunitatea și partenerii, dar și alte persoane care își doresc să evolueze personal și profesional.

GALA NUMBER ONE reunește campioni în sport, artă și business, aducând pe scenă în fața unui public restrâns (sunt disponibile doar 150 de locuri) 12 profesioniști care sunt numărul 1 în domeniul de activitate pe care și l-au ales.

Ne-am dorit ca acest eveniment să fie mai mult decât o aniversare obișnuită. Ultimele luni au însemnat o evoluție spectaculoasă a comunității SPEAKERS CLUB pentru că am gândit mare. Misiunea noastră este să devenim în maxim 5 ani cel mai mare club de public speaking nu doar în România, ci în Europa de Est. Când gândești mare, viziunea se extinde dincolo de convențional, de aceea am avut curajul să abordăm acești campioni să vină alături de noi și să își spună poveștile de succes, au declarat Eliza Nițescu și Paul Ardeleanu, Managing Partners SPEAKERS CLUB.

Pe 27 Iulie au ales să dăruiască din experiența și pasiunea lor mai mulți profesioniști care vor împărtăși cu publicul poveștile personale de reușită:

ADRIANA ISTRATE, prima româncă învingătoare într-un ultramaraton în Antarctica

BOGDAN NEAGU, antreprenor, fondator Seatbelt Consulting, firma nr. 1 în protecția muncii

COSTIN MIU, alpinist, antrenează începători să ajungă pe cele mai înalte vârfuri din lume

CRISTIANA STANCU, sportiv, campioană mondială kick-boxing feminin

EDUARD SANDU, cel mai apreciat ventriloc român

EUGENIA VODĂ, critic de film, realizator TV al emisiunii Profesioniștii – talk show-ul cultural cu cea mai mare audiență din România

GEORGE BALTĂ, sportiv de performanță, ambasador Wings for Life

LASZLO PACSO, Manager de proiect Business Days, cel mai mare eveniment de afaceri din România

MARIUS ȘTEFAN, owner la cea mai mare firmă de închirieri mașini din România

VALENTIN DILȚĂ, fotograful nr. 1 la evenimentele de business

ELIZA NIȚESCU, Marketing Manager la compania nr. 1 de distribuție produse pentru birou în România

PAUL ARDELEANU, cel mai tânăr speaker profesionist din România

Organizatorii și-au dorit ca acest eveniment să aibă ecouri și pentru o cauză socială, de aceea au ales ca 10% din fondurile evenimentului să fiei donate Asociației PAVEL care se ocupă de copiii bolnavi de cancer, pentru susținerea proiectului ȘCOALA DE SPITAL.

Iată că deși ne aflăm în plin sezon al vacanțelor, în contextul de evenimente de business bucureștean continuă să apară evenimente cu un concept unic, îndrăzneț și inspirațional. Cei care își doresc să fie numărul 1 în drumul pe care l-au ales, pot participa cu încredere GALA NUMBER ONE, pentru a se inspira de la cei mai buni, pentru că fiecare dintre vorbitorii acestui eveniment va oferi un puternic exemplu personal că totul este posibil.

SPEAKERS CLUB este o comunitate dedicată dezvoltării abilității de a prezenta, în special în fața unui public. Cu o activitate începută în Iulie 2014, Clubul a evoluat rapid, în prezent având activitate în 3 orașe din România. SPEAKERS CLUB sprijină antreprenorii, managerii, free-lancerii să prezinte clar, concis și convingător în public, pentru a-și putea duce afacerile la nivelul următor.

BucurestiFM este partener media al evenimentului.