Robbie Williams s-a arătat încântat de primirea fanilor săi din București și regretă că nu a venit până acum în fața publicului din România!

Robbie Williams live concert Bucuresti 2015 13Cei peste 60.000 de spectatori care au așteptat cu răbdare, într-o căldură toridă, începând cu ora 15:00, si au cântat împreună cu marele artist care se declară „entertainer”, nu cântăreț.

Spectacolul a fost cu adevarat electrizant, Robbie Williams antrenandu-i pe fanii din Romania in spectacolul total oferit in fata Palatului Parlamentului.

Robbie Williams live concert Bucuresti 2015 5 Megastarul britanic nu s-a sfiit sa il prezinte romanilor pe tatal sau, pe care l-a invitat pe scena.

Robbie Williams live concert Bucuresti 2015 9Fostul component al trupei Take That a impins limitele concertului dincolo de uzualul show-biz-ului romanesc atunci cand a invitat „in pat” alaturi de el o fana care era insotita de sotul ei in public…nu stim daca sotul a gustat ideea, cert este ca doamna nu l-a refuzat pe starul londonez 🙂

Emotionante au fost si cele doua momente dedicate altor artiști, anume trupei Queen si lui George Michael.

Sursa Bucuresti FM