Azi de la 15:00 pe Arena centrală cele două fete ale noastre se întâlnesc în faza sferturilor la BRD Bucharest Open.

Eu nu pot să aleg……doar ele şi forma lor sportivă de moment vor face diferenţa pe teren pentru accederea în semifinalele turneului de la Bucureşti.

Andreea Mitu a declarat la conferinţa de presă de aseară de la finalul partidei câştigată cu Sorana Cârstea, că nu a mai jucat niciodată cu Monica Niculescu, dar este sigură că cele două vor face un spectacol sportiv de calitate. Este prima oară când Andreea se califică în sferturile de finală ale unui turneu WTA.

La rândul său Monica Niculescu a declarat la sfârşitul meciului câştigat cu brazilianca Teliana Pereira, că îşi doreşte ca publicul să fie alături de ea şi la meciul cu Andreea Mitu ,,Mă simt excelent cu acest public. Fără voi n-aş fi reuşit astăzi, vreau să veniţi şi mâine la meci”.

Eleva lui Călin Ciorbagiu este conştientă de valoarea la care a ajuns Mitu şi va trebui să apeleze la tot arsenalul tehnico-tactic pe care-l posedă pentru a câştiga.
Indiferent de rezultat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open va juca o româncă….probabil cu favorita nr.1 Sara Errani.

Sursa Bucuresti FM