L-am cunoscut pe Ioan Dan Niculescu cu ocazia unui interviu pe care l-am realizat, despre campania online a preşedintelui Klaus Iohannnis, proiect la care a muncit cu suflet şi care s-a soldat cu un succes răsunător. Am descoperit atunci un om frumos, pentru care imposibilul un este decât o provocare, nicidecum un obstacol, un om al simţurilor şi al călătoriilor exotice atât interioare cât şi exterioare.

Îşi dedică viaţa profesională esteticului, pentru că este Director de Creaţie la Argo, o agenţie din Iaşi, Director de creaţie la People & People, o agenţie din Bucureşti (alături de care a lucrat şi la campania online a preşedintelui Klaus Iohannis) creator şi director de comunicare pentru Doamne Fereşte, prima colecţie de Coloniale şi Delicatese cu Atitudine din România, dar cel mai important, se autodefineşte că “trecător la Imediat Durează”,blogul său de călătorie, acolo unde îi putem urmări pas cu pas noile descoperiri şi aventurile în ţările exotice pe care le vizitează, împreună cu muza lui, Roxana, de 2 sau chiar 3 ori pe an.

Thailanda, Vietnam, Cambodgia, Bali, Mexic sau Laos sunt ţările unde Ioan petrece 3 sau 4 luni pe an. Numitorul sau comun rămâne însă România, acolo unde îl aşteaptă familia, proiectele, mâncarea gustoasă, caşul moldovenesc şi mirosul de tei.

Va invit să descoperim împreună o parte din viaţa lui Ioan (Roka aşa cum mai este cunoscut) un iubitor de oameni şi de frumos, un întreg univers spiritual şi creativ, mereu în schimbare şi un om care un se opreşte nici o secundă din a descoperi locuri, perspective, culori, gusturi, lumini şi suflete.

Citește continuarea pe siteul Radio Iași