Bellagio Club Mamaia deschide sezonul estival cu un concert susținut de doi dintre cei mai cunoscuţi artişti ai momentului: Antonia şi Alex Velea.
Concertul este programat pe 1 mai, iar cei prezenţi în Bellagio vor putea asculta hit-urile pe care Antonia şi Alex Velea le interpretează separat, dar şi piese pe care le vor cânta împreună.

EGO Club Mamaia deschide sezonul estival 2015 pe 1 mai. Organizatorii i-au invitat pe DJ Da Phonk din Amsterdam şi DJ Ya-Meel. Cei doi vor fi prezenţi în EGO de la ora 23.00.

Fratelli Beach & Club Mamaia dă startul petrecerilor estivale pe 1 mai, cu unul dintre cei mai buni DJ din Europa, Dirty Law, care a fost pe aceeaşi scenă cu 50 Cent, Tiesto, Calvin Harris și Bob Sinclair.

Luv din staţiunea Mamaia îşi deschide porţile pentru petrecerea de 1 mai pe ritmurile celor trei DJ rezidenţi – DJ Alexunder Base, DJ Maryo şi DJ Smart.

Și Loredana Groza este aşteptată la Constanţa de 1 mai. Artista va susţine un concert live în Le GaGa, cu începere de la ora 23.00.

De asemenea, pe 1 mai, Skrillex, vine în premieră în România, pe plaja Complexului Enigma Beach din staţiunea Mamaia, în cortul The Mission.

Distracţia continuă și pe 2 mai în Mamaia, cu Mohombi, de la ora 23.00, în Club Bellagio.

Taraful din Clejani vine pe 2 mai, de la ora 23.00 în Le GaGa.

Tot pe 2 mai, în Mamaia Nord, la complexul Enigma Beach, vor mixa Luciano, Cesar Merveille, Ernesto Ferreyra, Ezikiel, Felipe Valenzuela, Gianni Callipari şi Julietta.

Pe 2 mai, Fratelli Beach & Club Mamaia organizează o petrecere la care atmosfera va fi întreţinută de Ruky Dee-Jay şi DJ Pete din insula Mykonos. Accesul nu este permis minorilor.

Radio Constanta