Două accidente rutiere au avut loc în municipiul Iaşi la interval de câteva minute. În ambele cazuri au fost implicaţi şoferi care au consumat băuturi alcoolice.

Astfel, şoferul unui autoturism Hyundai Accent care circula spre strada Vasile Lupu a intrat în plin într-un Mercedes Clasa A ce venea de pe splai Bahlui. În urma impactului, Mercedes-ul s-a răsturnat, incidentul fiind soldat cu trei victime.

În urma testării cu aparatul etilotest a reieşit că şoferul autoturismului Hyunday consumase băuturi alcoolice, rezultatul fiind de 0,79 mg alcool pur în aerul expirat.

La câteva minute după, un alt accident a avut loc în apropiere de Piaţa Dacia. Şoferul unui microbuz care se deplasa pe bulevardul Dacia a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin în zidul unei clădiri aflate în vecinătatea pieţei. Autoturismul a fost grav avariat.

În acest caz, politiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cauzele incidentului, însă martorii afirmă că şoferul ar consumat băuturi alcoolice, acest lucru fiind vizibil.

(Radio Iaşi/ FOTO Radar Iaşi grup Facebook)

Împarte cu prietenii tăi: