AMGaleaAm participat la începutul lunii februarie la un spectacol de poezie și jazz într-un club din București. Autoarele proiectului sunt vocalista Ana Maria Galea (realizatoare de emisiuni muzicale la Radio Târgu-Mureș) și Miruna Vlada – poetă. S-au cunoscut în decembrie 2014 și au pus la punct un recital de muzică și poezie, pornind de la cartea scrisă de Miruna, intitulată: ”Bosnia.Partaj”. Spectacolul are tensiune, dramatism, îți dă de gândit…”unde începe partajul? la terapie intensivă!” – Miruna își citește poeziile, iar Ana Maria Galea, acompaniată de pianistul Daniel Csikos, intervine cu improvizații sau cântă câteva piese care se potrivesc tematic cu subiectele abordate în poezii.

Înregistrări din acest spectacol, plus informații legate de concertele și evenimentele propuse de Ana Maria Galea, puteți asculta în ediția de vineri, 20 februarie, la Radio Chișinău.

Colecția de Jazz se aude în Republica Moldova din noiembrie 2014, în fiecare seară, de luni până vineri, de la 21.05 la 22.00.

Arhiva emisiunilor difuzate la Radio Chișinău se poate consulta și pe internet urmând linkul: COLECȚIA DE JAZZ