O limbă lungă de 10 centimetri, cea mai mică rulotă sau cel mai mare fan al filmelor din seria James Bond sunt titluri care figurează în ediţia 2015, lansată astăzi în librării.
În paginile volumului aniversar au fost incluse cele mai recente recorduri mondiale, printre care reuşite lăudabile, dar şi lucruri mai puţin obişnuite.

Este cazul şi americanului cu cea mai lungă limbă din lume. „De fiecare dată când sunt prezentat cuiva, prietenii mei spun că „acesta este Nick Stoeberl, omul cu cea mai lungă limbă din lume. El a fost inclus în Cartea Recordurilor.” Imediat trebuie să le arăt limba, ceea ce provoacă o impresie ciudată”, a spus Nick Stoeberl, posesorul celei mai lungi limbi din lume.

Un loc în Guinness Book are şi britanicul care a realizat cea mai mică rulotă construită vreodată. Aceasta măsoară 2,4 metri în lungime şi 80 de centimetri în lăţime. Totuşi, conţine un pat simplu, bar şi aragaz.
Germania este reprezentată de Karsten Maas, care a creat o crosă de golf de 4,39 metri.
Nelipsit este şi proprietarul celui mai mare număr de obiecte asociate francizei „James Bond”. Bărbatul a strâns peste 12.000 de articole.
Cartea Recordurilor este publicată în peste 100 de ţări şi 40 de limbi.