Aţi revenit din vacanţă şi căutaţi metode plăcute de a petrece timpul liber la Bucureşti? V-aţi promis mereu că veţi asculta Ceaikovski, Beethoven sau Enescu, dar aţi amânat din lipsă de timp? Sunteţi un mare iubitor de muzică şi aşteptaţi cu nerăbdare deschiderea stagiunilor bucureştene? Pentru toate acestea şi multe alte motive, vă aşteptăm în noua stagiune (2014-2015) de la Sala Radio!

Partituri celebre, de la Rapsodia română nr. 1 a lui Enescu la Simfonia a III-a – Eroica, semnată de Beethoven, dar şi lucrări de valoare mai rar interpretate în România, concerte de muzică clasică, dar şi de jazz, tango etc., mari muzicieni români ca Tiberiu Soare, Horia Mihail, Gabriel Croitoru, Alexandru Tomescu, Răzvan Suma, Dana Borşan ş.a., dar şi invitaţi de marcă din străinătate, toate acestea se vor regăsi în noua stagiune a Orchestrelor şi Corurilor Radio România. Importante nume ale muzicii româneşti care au devenit vedete peste hotare sunt invitate la Sala Radio pentru a dărui publicului evenimente speciale: Viorica Cortez, Leontina Văduva, Teodora Gheorghiu, Roxana Constantinescu, Cristian Măcelaru ş.a. Nu pierdeţi, de asemenea, recitalurile si concertele extraordinare din cadrul turneelor naţionale Vioara lui Enescu, Duelul Viorilor, Cele trei dive, Vă place tango?, evenimente devenite deja tradiţionale pentru publicul din întreaga ţară care asistă anual la momente muzicale de cel mai înalt nivel artistic.

Şi pentru a fi siguri că nu pierdeţi cele mai importante evenimente muzicale ale toamnei, vă propunem noile abonamente pentru perioada toamnă – iarnă 2014 a stagiunii Orchestrelor şi Corurilor Radio România.

Vă aşteptăm aşadar din 25 august la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64 pentru a vă asigura locurile cele mai bune la concertele şi recitalurile din perioada septembrie-decembrie 2014. Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio.

Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021.303.1428 sau 021.314.6800.

Programul este :

de luni până vineri, între orele 9:00-18:00;

în zilele de concert/spectacol din timpul săptămânii : 09:00-20:00;

în zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 şi 15:00-20:00 (casa este închisă sâmbătă şi duminică în zilele fără concert).

Preţurile la abonamente sunt (perioada septembrie-decembrie 2014):

Abonamente de acces:

– categoria I – 390 lei

– categoria a II-a – 312 lei

– categoria a III-a – 234 lei

Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)

– categoria I redus – 234 lei

– categoria a II-a redus – 188 lei

Abonamentele de acces cu preţ întreg sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Romane, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos. Cele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate.

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.

Accesul la Sala Radio, cu transportul în comun, se poate face cu liniile de tramvai nr. 24 şi 44 până la staţia Radio România – Piaţa Virgiliu (Str. Berzei la intersecţia cu Ştirbei Vodă, în apropierea străzii Berthelot). Puteţi de asemenea alege mijloacele de transport care circulă în apropiere – Str. Mircea Vulcănescu, Str. Berzei, Str. Ştirbei Vodă, Bd. Eroilor, Calea Plevnei, Bd. Dinicu Golescu – autobuzele 133, 178, 126, 168, 226, 368 etc