Acţiunea este organizată de către Asociaţia Cluburilor Mamaia, cu sprijinul Asociatiei Litoral Delta Dunarii, în perioada 1 – 4 septembrie. Pentru că este un campionat care se adresează cluburilor, cei care vor face parte din echipe vor fi chiar angajaţii cluburilor, în speţă barmanii, ospătarii, dj-ii și chiar şi patronii.

Evenimentul se desfăşoară pe plaja din faţa fiecărui club, si pentru o mai bună promovare a cluburilor participante. Fiecare club care a fost contactat pentru participare, îşi va putea alege o culoare pentru echipament, pe care se va inscripţiona logo-ul clubului si numele fotbalistului. De asemenea, pentru a nu exista discuţii, se cere ca fiecare club să pună la dispozitie o copie după contractul de muncă a fiecaruia pentru a demonstra că este angajat al acelui club, tocmai pentru a elimina orice suspiciune de fraudă.

Pentru ca partea feminină să nu fie ignorată, doamnele și domnișoarele sunt invitate să își susțină echipa cu un scurt moment de majorete, sau prin orice alte materiale inscripţionale. Printre cei care işi pot susţine echipele se pot număra şi clienţii cluburilor, iar programul meciurilor va fi anunţat zilnic în presă, dar şi pe rețelele de socializare.

Împarte cu prietenii tăi: