CapturePrintre aceştia se numără şi actorul Charlie Sheen care a decis să participe într-un mod inedit la campania de strângere a fondurilor pentru tratarea unei maladii incurabile.

Actorul în vârstă de 49 de ani se prezintă la începutul filmării, după care ia o găleată şi o răstoarnă deasupra capului, doar că, spre deosebire de celelalte provocări duse la capăt de personalităţi, din găleata lui Charlie Sheen nu curge apă cu gheaţă. „Staţi puţin… Asta nu e gheaţă. Ăştia sunt 10.000 de dolari pe care îi donez astăzi fundaţiei ALS. Hai să fim sinceri: gheaţa se va topi, dar banii ăştia chiar o să ajute nişte oameni”, a declarat actorul.

„Provocarea găleţii cu gheaţă” a fost lansată la 29 iulie şi în doar trei săptămâni, peste un milion de oameni din lumea întreaga au intrat în jocul caritabil. Sheen a dat mai departe provocarea către Jon Cryer, actorul din rolul fratelui lui Charlie Harper din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”, Ashton Kutcher, actualul protagonist al serialului şi Chuck Lorre, creatorul serialului.
Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului „Doi bărbaţi şi jumătate”, în urma a numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri.