Evenimentul Bucharest Night Run va fi organizat pentru a 3-a oară pe 30 august, de la ora 21:00.
Iubitorii de sport sunt invitaţi la mişcare nocturnă,care va avea loc pe Pasajul Basarab din capitală.

Taxa de participare este de 60 de lei, până duminică, 10 august, şi 85 de lei, de luni, 11 august, până vineri, 29 august, ora 23:59.
Organizatorii vor stabili în perioada următoare numărul şi valoarea premiilor ce vor fi asigurate câştigătorilor, precum şi surprizele care vor fi pregătite la tombola organizată cu toţi participanţii înscrişi la cele doua competiţii.
Recompensele vor consta atât în bani, cât şi în produse.

Înscrierea concurenţilor se poate face online, dar şi în ziua competiţiei, la mesele special amenajate din parcarea complexului Carrefour Orhideea, între orele 12:00 – 20:00, pe baza buletinului sau a cărţii de identitate.

Se va alerga în două probe, al căror start se va da în parcarea Complexului Carrefour Orhideea: cursa de 5 km (o tură de pod) şi cea de 10 km (două ture de pod), în timp ce participanţii vor fi împărţiţi pe categorii de vârstă (15-35 de ani şi peste 35 de ani).

Fiecare concurent primeşte la start un număr de participare inscripţionat, cu care va alerga. Este obligatorie purtarea acestuia în timpul competiţiei, pentru că în caz contrar se va recurge la descalificare. În schimb, participanţii pot alerga, de regulă, în echipamentul adecvat sau alt echipament la alegerea concurentului.