Gala Festivalului International HERMANNSTADTFEST - Sibiu 2014

În perioada 27 – 29 Iunie 2014, la Sibiu s-a desfăşurat cea de-a II-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică pentru Copii şi Adolescenţi „HERMANNSTADTFEST” !

Festivalul a avut drept scop promovarea calităţilor vocale, artistice şi creativ muzicale ale tuturor interpreţilor care au evoluat pe scenă.

După faza de preselecţie au ajuns în finala concursului 168 concurenţi români şi străini. Festivalul a fost organizat de „Asociaţia David Petrovich pentru copii” şi Palatul Copiilor din Sibiu, sub coordonarea Danielei Simionescu, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Sibiu – evenimentul bucurându-se de o atenţie şi de o apreciere din ce în ce mai mare!

În cadrul Galei laureaţilor, RADIO ROMÂNIA REGIONAL a acordat 2 premii speciale de promovare TINERE TALENTE unor tineri muzicieni interpreţi cu calităţi artistice deosebite: CRISTIAN MARIŞ din Cluj Napoca şi RAFAEL BOBEICA din Chişinău, Republica Moldova.

Acest proiect cultural-educativ este recomandat şi susţinut de RADIO ROMÂNIA REGIONAL cu sprijinul colegilor de la Studiourile Radio România Cluj şi Radio România Antena Sibiului !

 

Multumiri speciale colegei Magdalena Tara (Radio Romania Cultural) pentru realizarea interviului special cu presed. juriului Adrian Ordean (chitarist si compozitor) si cu organizatorul evenimentului – Daniela Simionescu (Director general al Festivalului).

 

Bogdan Dragomir

Realizator Radio România Regional