Norvegienii vin la Bucuresti după o înfrângere cu 0-2, sâmbătă, în derby-ul cu Valerenga, şi ocupă a treia poziţie în Norvegia, după 16 etape. Este al doilea meci consecutiv în care formația lui Nielsen nu marchează, după turul cu Steaua.
Antrenorul danez al campioanei Norvegiei pune această situație pe seama neșansei. Au trecut doi ani și jumătate de când Stromsgodset nu a mai înscris în două partide consecutive și trei ani de la ultima serie cu trei meciuri fără gol marcat.
După victoria cu 1-0 din Norvegia, roş-albaştrii au prima şansă la calificare. Antrenorul Costel Gâlcă a afirmat că se aşteaptă la o victorie clara în returul de la Bucureşti. Partida dintre Steaua si Stromsgodset va incepe la ora 20.30.
Poliţiştii au anuntat ca vor lua masuri suplimentare pentru asigurarea ordinii publice si pentru dirijarea traficului, in zona Arenei Nationale, la meciul de diseara. Vor actiona aproximativ 200 de poliţişti. Poliţia Capitalei recomanda suporterilor sa manifeste răbdare şi sa evite implicarea în conflicte de orice natură, sa respecte indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul, si sa nu consume alcool daca se urca la volan. Incidentele pot fi anuntate la numarul unic de urgenta 112, iar problemele din trafic la 021.9544. Ordinea publica pe Arena nationala va fi asigurata si de peste 400 de jandarmi. Accesul spectatorilor se va face de la ora 18. Pentru a evita aglomeratia, fanii sunt sfatuiti sa vina din timp la stadion.