A III-a ediție a evenimentului se va desfășura pe parcursul a 4 zile, în Piața Sfatului.
„fEstivalul de cArte şi Muzică“ , devenit deja o tradiție a Brașovului, este organizat de Asociația Culturală „Libris Braşov“.
Vor fi prezente 30 de edituri şi case de discuri, spune Dana Anghelescu, PR Asociația Culturală „Libris”.
Ca la fiecare ediție, festivalul aduce oferte generoase, reduceri şi promoţii din partea editurilor şi caselor de discuri.

Vor fi peste 30 de standuri cu cărţi din diverse domenii: literatură universală şi română, ştiinţe economice, psihologie, terapie familială şi de cuplu, dezvoltare personală, sănătate şi nutriţie, spiritualitate, business, cărţi pentru copii şi cărţi în limbi străine și multe altele.
Nu vor lipsi nici lansările de carte și de discuri, recitaluri şi spectacolele de muzică folk sau blues & jazz susţinute de artişti din ţară, dar şi din străinătate.

Ca element inedit la ediţia din acest an, Asociaţia Culturală „Libris Braşov” a invitat zece tineri, participanţi la tabăra de chitară Acustic Live Music Camp, care îi vor încânta pe cei care vor ajunge în Piaţa Sfatului.

Ziua de sâmbătă este dedicată folkului, iar cea de duminică muzicii populare. Pe scena festivalului vor urca: Alexandra Fits şi Guido van de Meent din Olanda, Daggu Project din Germania, Silvan Stâncel, Marius Baţu, Cvintetul Anatoly, Beladis, Maria Morelli, Hypnotique Violin Electric Band, Rodica Pop Seling, Maria Butilă, Ovidiu Purdea Someş, Daniel Rosalim, Rodica Stan, Ioana Bozga, Roxana şi Septimiu Pop.
Radio România Tîrgu-Mureș este partener media al „fEstivalul de cArte şi Muzică“.