Aceasta se întinde pe 35 ha și este dotată cu foișoare, mese și bănci, vetre de foc și locuri de joacă.

Amatorii de picnic şi camping din judeţul Braşov și nu numai, au acum un loc perfect pentru recreere. Autoritățile râșnovene au amenajat în Colţii Cheii, pe aproximativ 35 de hectare, un loc special destinat celor care vara ies la grătare sau care preferă vacanţele la cort în mijlocul naturii.

Pe 12 hectare au fost construite foişoare, mese şi băncii de picnic din lemn, au fost amenjate vetre de foc, locuri de joacă şi de practicare a unor sporturi în aer liber – teren de fotbal cu gazon și teren cu nisip pentru volei.

Începând din acest an a fost amenajat şi un traseu de mountain-bike, zona Râşnovului fiind cunoscută amatorilor de sporturi extreme, de la ciclism montan, la enduro, escaladă şi alpinism, până la bungee jumping şi coborâre cu tiroliană.

În acest sens s-a impus și o taxă de intrare în zona de picnic de 6 lei, bani care vor fi folosiţi de Ocolul Silvic la igenizarea spaţiilor, reparaţiile locurilor amenjate şi întreţinerea zonei. Edilii atrag atenția că sancţiunile prevăzute de lege pentru cei care aleg să facă vetre de foc în locuri neamenajate, sunt cuprinse între 1.000 şi 3.000 de lei