Taxa va fi suspendata in cele trei zile pe ambele sensuri de mers (dinspre Bucuresti spre Constanta si retur). Soferii care circula pe Autostrada Soarelui nu vor mai plati taxa de pod de la Fetesti in zilele de 30 aprilie, 1 si 4 mai.

Taxa va fi suspendata in cele trei zile pe ambele sensuri de mers (dinspre Bucuresti spre Constanta si retur). Guvernul a stabilit ca 1 si 2 mai sa fie libere, astfel incat romanii sa aiba o minivacanta de la jumatatea acestei saptamani.

De asemenea se va circula fara restrictii, de 1 Mai, pe podul de la Agigea ! Turistii care vor merge la mare vor putea ajunge in statiunile din sudul litoralului fara restrictiile impuse de lucrarile de reabilitare.

Potrivit Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale, de astazi pana pe 6 mai, circulatia pe podul de la Agigea se va desfasura pe trei benzi. in aceasta perioada va fi permisa circulatia masinilor cu masa mai mica de 5 tone. Se mentine insa limita de viteza de 50 de kilometri la ora. Restrictiile de trafic pe podul de la Agigea au fost impuse acum o jumatate de an.