Partida se va desfasura dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. In acest weekend la Arenele BNR se disputa meciul din Cupa Federatiei dintre Romania si Serbia, din cadrul play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale.

Partida se va desfasura dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Echipa Romaniei este formata din Simona Halep, Sorana Carstea, Monica Niculescu , Irina Begu si capitanul nejucator Alina Tecsor. Astazi are loc tragerea la sorti a meciurilor.

Sâmbata se joaca doua meciuri de simplu, iar duminica inca doua de simplu si unul de dublu. Capitanul nejucator al echipei Romaniei de FED CUP Alina Tecsor este optimista si spera ca publicul sa le sustina pe fete.

Anul acesta, Sarbatorile Pascale aduc tenisul de clasa la Arenele BNR Bucuresti unde incepe turneul BRD Nastase Tiriac Trophy.

Pe 19 si 20 arpilie, echipa feminina a Romaniei infrunta Serbia in play-off-ul Grupei a doua Mondiale din Cupa Federatiei.

Capitanul tricolorelor, Alina Tecsor, a declarat ca meciurile vor fi grele dar romancele sunt pregatite. Echipa noastra este formata din Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu, Irina Camelia Begu. Din lotul largit mai fac parte Alexandra Cadantu, Alexandra Dulgheru si Raluca Olaru. Meciurile vor incepe de la ora 12.

La masculin favoritul turneului este Grigor Dimitrov, cel care a reusit anul trecut sa-l invinga pe Novak Djokovic. Bulgarul a ajuns pana in sferturile de finala ale turneului Australian Open din acest an.

Organizatorii au pregatit si un meci demostrativ intre Goran Ivanisevic, Cedric Pioline, Ilie Nastase si Andrei Pavel. Biletele si abonamentele pentru turneu au preturi cuprinse intre 15 si 40 de lei, in timp ce un abonament costa 120 de lei.

Turneul Tiriac Nastase Trophy se desfasoara in perioada 19-27 aprilie la Arenele BNR Bucuresti .