Din lotul largit pentru acest meci din Fed Cup mai fac parte Alexandra Cadantu, Alexandra Dulgheru si Raluca Olaru. Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Irina Begu au fost nominalizate de capitanul nejucator Alina Tecsor in echipa Romaniei pentru intalnirea cu Serbia!
Din lotul largit pentru acest meci din Fed Cup mai fac parte Alexandra Cadantu, Alexandra Dulgheru si Raluca Olaru. George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a declarat ca aliniaza cea mai buna echipa a Romaniei din toate timpurile, cu jucatoare de top, ambitioase si un joc valoros.
Intalnirea dintre Romania si Serbia se va desfasura dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele doua meciuri de simplu sunt programate pe 19 aprilie, iar pe 20 aprilie se vor disputa celelalte doua meciuri de simplu si meciul de dublu. Echipa care va castiga intalnirea va accede in Grupa Mondiala II. Biletele si abonamentele pentru partida Romania – Serbia sunt incepand de luni, 14 aprilie si de la casa de bilete de la Arenele BNR. Pretul unui bilet este de 60 de lei pe zi, in timp ce abonamentul pe cele doua zile, sambata si duminica, este de 95 de lei.