Saptamana aceasta este dedicata activitatilor extrascolare. Scoala altfel, program care precede vacanta de primavara a elevilor este in desfasurare. Saptamana aceasta este dedicata activitatilor extrascolare.
Cadrele didactice au posibilitatea sa aleaga activitatile in care sa fie implicati copiii. Ei au ocazia sa se recreeze, dar si sa afle lucruri noi prin vizite la sedii de institutii publice si private. Printre institutiile implicate in programul Scoala Altfel se numara Ambulanta, Politia, Jandarmeria, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si ministere. Si Radio Romania se alatura programului – derulat de Ministerul Educatiei.
Peste 1.000 de copii si adolescenti din scoli generale si licee ale Capitalei, dar si din tara vor vizita departamente ale Societatii Romane de Radiodifuziune. Saptamana scoala altfel continua pana vineri, dupa care elevii intra in vacanta de primavara, programata in intervalul 12 – 22 aprilie, adica inclusiv perioada Pastelui. Semestrul al doilea de scoala se va relua in 23 aprilie, iar anul scolar se va incheia in 20 iunie, o zi mai tarziu elevii intrand in vacanta de vara.